UNIVERSITAT D’ESTIU RAMÓN LLULL PUIGCERDÀ. Dret Sistèmic: l’aplicació de la constel.lació familiar a la resolució de conflictes.

Durante los días 18 y 19 de julio 2019,
en la UeRL Puigcerdà , María Teresa Rodríguez Valls – Letrada de la Administración de Justicia en la Sala Primera de lo Civil del Tribunal Supremo y Sara Rodríguez Simón – Psicóloga Clínica y Mediadora Sistémica de la Fundació Hospital de Puigcerdà- Cerdanya Salut, impartirán el curso:
PG6 – Derecho Sistémico: l’aplicación de la constelación familiar a la resolución de conflictos.

(Computa al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya (CMDPC) als efectes d’acreditar hores de formació contínua)

Dirigit a: Jutges, Advocats, Fiscals, Policies, Mediadors, Professors, Psicòlegs, Metges, Infermeres, Treballadores Socials, etc, i tota persona interessada en la resolució alternativa dels conflictes.
US ESPEREM!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.